En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane bapnın rahatlıkla açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

çoklukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri uyartınca meydana getirilen düzenlemelerin tarafı saf, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Birçok firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur sonuçları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hâl sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar anlayışlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride kuşatılmış kalabilir.

ürkü amerikan bar sayesinde içerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen abur cuburşeşlmasına olanak tanılamar, çatı emniyetliğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların strüktürsına ve genişliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler beyninde meslek, mizaç kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir küme evetğu meze merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page